Residential

Acquisition Health Care Property Brielle

Altera heeft overeenstemming bereikt met de Catharina Stichting uit Oostvoorne en ontwikkelende bouwer Gebroeders Blokland uit Hardinxveld-Giessendam over de aankoop van een nieuw te bouwen energieneutraal woon- en zorgcomplex aan de Burgemeester Van Sleenstraat in Brielle.

Op deze locatie worden 44 nieuwbouw huurappartementen gebouwd voor een oudere doelgroep. Ook koopt Altera 28 psychogeriatrische eenheden en een bijbehorend welzijnscentrum die worden gehuurd door zorgverlener Catharina Stichting.

Het duurzame project wordt ontwikkeld en gebouwd door Gebroeders Blokland. De start van de bouw is beoogd in april 2019, de oplevering is naar verwachting medio 2020.

Jaap van der Bijl, algemeen directeur van Altera: “Wij zijn verheugd om weer een prachtig zorgvastgoed project van hoge kwaliteit en duurzaamheid toe te voegen aan onze portefeuille. Door de samenwerking met de Catharina Stichting en andere stakeholders kunnen we ouderen de kans bieden om in een hoogwaardige en prettige omgeving zelfstandig te wonen en zorg te krijgen. Dit is belangrijk voor Brielle en past goed in onze strategie”.

Delen:
Residential

Phase 1 of De Zaanse Helden delivered

Residential

Nautisch NDSM on the River IJ in Amsterdam completed

Residential

Altera and Dura Vermeer sign rental housing deal for...