Woningen

Aanstelling Niels van Wonderen als Hoofd Asset Management Woningen

Niels van Wonderen (46) keert op 1 februari 2019 terug bij Altera Vastgoed als Hoofd Asset Management Woningen. Niels was de afgelopen 10 jaar werkzaam bij Syntrus Achmea, laatstelijk als team manager woningen. Daarvoor heeft Niels onder andere gewerkt bij Doctors Pension Fund Services, Gemeente Amsterdam en Kolpron Consultants.

Met de komst van Niels van Wonderen wordt het team Woningen van Altera versterkt met een collega die veel kennis en ervaring meeneemt.

Erwin Wessels (CIO): “Altera heeft een sterke en groeiende woningportefeuille. Wij zijn blij dat Niels bij Altera (terug) komt. Hierdoor wordt veel expertise aan het team toegevoegd en zijn wij weer op volle sterkte om het woningfonds verder te ontwikkelen.”

De ontwikkeling van de woningfonds laat zien dat Altera slagvaardig opereert in een uitdagende markt; het woningfonds is in de afgelopen jaren gegroeid naar een omvang van € 1,4 miljard (ultimo 2018). Gelet op de bestaande pijplijn aan nieuwbouwprojecten zal het woningfonds in de komende jaren groeien richting een omvang van € 2 miljard.

Delen:
Organisatie

Altera Vastgoed verwelkomt Danny Gerritsen

Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...

Organisatie

Altera maakt pensioen van Arnold de Gier bekend