Winkels

Aldi opent deuren in Bieshof te Dordrecht

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) viert samen met betrokken partijen de opening van supermarkt ALDI in wijkwinkelcentrum Bieshof. ALDI is, naast Albert Heijn en Plus, de derde supermarkt binnen het centrum dat ook nog een sterke versstraat kent met o.a. de Zuivelhoeve, Keurslager en een lokale vis– en groentewinkel.

In samenwerking met de huurders Verhage en Plus zijn hun winkels het afgelopen jaar vergroot en om de komst van ALDI mogelijk te maken zijn enkele huurders gereloceerd binnen het centrum.

Met de uitbreiding van Verhage en Plus en de komst van ALDI is het aandeel food & convenience binnen het winkelcentrum verder toegenomen en zijn alle beschikbare ruimtes verhuurd.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Met het openen van de winkel van ALDI ronden we een intensief asset management traject af. De afgelopen periode hebben we het centrum verder verstevigd in het aanbod van dagelijkse boodschappen en kent het geen leegstand meer. Bieshof is daarmee een goed voorbeeld van een toekomstbestendig wijkwinkelcentrum, dat perfect past binnen onze strategie. Wij blijven inzetten op de verdere groei van het aandeel supermarkten binnen onze convenience portefeuille”.

Over Bieshof

Wijkwinkelcentrum Bieshof is hét dagelijkse boodschappencentrum van de wijk Stadspolders. Het is een sterk wijkwinkelcentrum (circa 9.420 m² BVO / 33 winkels) met een compleet dagelijks aanbod aan food & convenience en een goede verhouding tussen lokale ondernemers en het grootwinkelbedrijf, zoals Albert Heijn, Plus en Kruidvat.

Over ALDI

ALDI is de uitvinder van discount en heeft zo’n vijfhonderd winkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels worden beheerd door zes regionale hoofdkantoren. Circa 10.000 ALDI medewerkers vormen het kloppende hart van deze groeiende organisatie. ALDI heeft een zorgvuldig gekozen assortiment vers, houdbaar en non-food.

ALDI Nord is één van de meest toonaangevende internationale retailers. De discounter focust op de essentie en biedt zijn klanten in negen Europese landen betrouwbare en hoogwaardige producten tegen de laagst mogelijke prijs. De sleutel tot het aanhoudende succes van ALDI Nord Group zijn de meer dan 86.000 ALDI medewerkers in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Spanje.

Delen:
Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...

Winkels

Altera verwelkomt Dirk van den Broek op het Gouweplein in...

Winkels

Nieuwe huurders in wijkwinkelcentra Toolenburg en Westw...