Winkels

Altera contracteert ALDI voor Bieshof in Dordrecht

Altera Vastgoed (verder: Altera) voegt supermarkt ALDI toe aan wijkwinkelcentrum Bieshof in Dordrecht. Door het contracteren van ALDI  voor bijna 1.200 m², waarvoor enkele huurders zijn gereloceerd, is het winkelcentrum na de komst van de discounter voor 100% verhuurd. ALDI zal in het voorjaar van 2022 haar winkel openen.

Met de vestiging van ALDI neemt het aandeel food & convenience binnen het winkelcentrum toe, wat in lijn ligt met de algemene strategie en visie van Altera. ALDI wordt, naast Albert Heijn en Plus, de derde supermarkt binnen het centrum dat ook nog een sterke versstraat kent met o.a. de Zuivelhoeve, Keurslager en een lokale vis– en groentewinkel.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Met de komst van ALDI is het dagelijks aanbod in food en convenience compleet gemaakt en kent het winkelcentrum in het voorjaar 2022 geen leegstand meer. Bieshof is daarmee een goed voorbeeld van een toekomstbestendig wijkwinkelcentrum, dat perfect past binnen onze strategie. Wij blijven inzetten op de verdere groei van convenience binnen onze portefeuille”.

Foto: persmoment tijdens de Provada. Rutger Mulder (l) MD RE and Expansion ALDI and Erwin Wessels (r) CIO Altera
Over Bieshof

Wijkwinkelcentrum Bieshof is hét dagelijkse boodschappencentrum van de wijk Stadspolders. Het is een sterk wijkwinkelcentrum (circa 9.420 m² BVO / 33 winkels) met een compleet dagelijks aanbod aan food & convenience en een goede verhouding tussen lokale ondernemers en het grootwinkelbedrijf, zoals Albert Heijn, Plus en Kruidvat.

Over ALDI
ALDI is de uitvinder van discount en heeft zo’n vijfhonderd winkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels worden beheerd door acht regionale hoofdkantoren. Ruim 10.000 ALDI medewerkers vormen het kloppende hart van deze groeiende organisatie. ALDI heeft een zorgvuldig gekozen assortiment vers, houdbaar en non-food.

ALDI Nord is één van de meest toonaangevende internationale retailers. De discounter focust op de essentie en biedt zijn klanten in negen Europese landen betrouwbare en hoogwaardige producten tegen de laagst mogelijke prijs. De sleutel tot het aanhoudende succes van ALDI Nord Group zijn de meer dan 77.000 ALDI medewerkers in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Spanje.

Delen:
Winkels

Altera contracteert P1 voor parkeerbeheer in Houten

Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...

Winkels

Altera verwelkomt Dirk van den Broek op het Gouweplein in...