Winkels

Altera contracteert Medipoint voor Maximaplein Leusden

Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft thuiszorgwinkel Medipoint toegevoegd aan het Maximaplein in Leusden-Zuid, ook wel winkelcentrum Zuidhoek genoemd. Aan Medipoint is 216 m² verhuurd voor een landurige periode. Hiermee is het winkelcentrum, met onder andere Dirk van den Broek en Trekpleister, weer volledig verhuurd.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Zuidhoek is een klein winkelcentrum in het verzorgingsgebied Leusden-Zuid. Met de komst van de essentiële winkel Medipoint is het aanbod in convenience versterkt en kent het winkelcentrum geen leegstand meer. Winkelcentrum Zuidhoek is daarmee een goed voorbeeld van een toekomstbestendig wijkwinkelcentrum, dat perfect past binnen onze strategie.”

Over Zuidhoek

Winkelcentrum Zuidhoek in Leusden is een modern convenience winkelcentrum, waarvan 1.600 m² gehuurd wordt door supermarkt Dirk van den Broek. Overige huurders zijn: Team Kappers, Cafetaria Eten bij Dirk, Trekpleister en Medipoint.

Over Medipoint

Medipoint is onderdeel van Medux, de overkoepelende naam van een groep bedrijven die revalidatie- en zorghulpmiddelen levert en onderhoudt. Klanten met verschillende zorgvragen kunnen bij Medipoint terecht om hulpmiddelen te kopen, huren of lenen. Medipoint heeft veel kennis van de zorgmarkt en werken nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en zorgverzekeraars. Samen streven ze naar het vergroten van de bewegingsvrijheid en daarmee de zelfstandigheid en het plezier van mensen met een bewegingsbeperking. Medipoint heeft winkels en uitleenpunten in heel Nederland.

Delen:
Winkels

Supermarktketen ALDI naar Zwolle Zuid

Winkels

Aldi opent deuren in Bieshof te Dordrecht

Winkels

Nieuwe winkel van HEMA geopend in Het Rond in Houten