Winkels

Altera contracteert MSCH Copenhagen en vernieuwt Sint Jorisplein

Amstelveen, 31 oktober 2019 – Vastgoedbelegger Altera voegt de formule MSCH toe aan winkelcentrum Sint Jorisplein in Amersfoort. De formule van het Deense dameslabel Moss Copenhagen huurt 140 m² in de Riddergang 11-13 en past uitstekend binnen de branchering van het Sint Jorisplein dat voornamelijk gericht is op mode. De winkel zal medio november feestelijk worden geopend.

Moss Copenhagen werd opgericht in 2010, in 2011 werd de eerste winkel in Kopenhagen geopend. De winkel in Amersfoort is de vijfde winkel van MSCH in Nederland.

Begin 2020 krijgt het plein een kwaliteitsimpuls door de herbouw van het paviljoen (met sedumdak) en de creatie van een speelplek voor het terras. De ruimte met bijbehorend terras is verhuurd aan de luxe Italiaanse formule CAFFÈ VERGNANO 1882. De kinderspeelplek en de horeca op het plein dragen, samen met de eerder gerealiseerde toiletgroep, bij aan een positieve customer journey. CAFFÈ VERGNANO 1882 zal in het voorjaar haar deuren openen.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Wij zijn blij met de komst van MSCH en CAFFÈ VERGNANO 1882. Hierdoor wordt straks, zeker na realisatie van het nieuwe paviljoen, een kwaliteitsimpuls gegeven aan de winkelbeleving op het Sint Jorisplein. Wij kijken uit naar een vol terras met klanten die op het Sint Jorisplein afspreken voor een drankje of lunch.”

Sint Jorisplein
Het Sint Jorisplein is, met de ondergelegen parkeergarage, hét startpunt voor een dagje winkelen in het centrum van Amersfoort. Key retailers zijn H&M, Sting, Sissy Boy en Flying tiger. In 2019 won Altera de NRW marketing-award met de “BeYourself” campagne, gericht op millenials en screenagers.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield tradt namens Altera op voor de verhuur aan MSCH. De verhuring aan Caffè Vergnano werd begeleid door Adhoc horecamakelaars.

 

 

Delen:
Winkels

Altera contracteert Action voor het Gouweplein in Waddinx...

Winkels

Altera contracteert P1 voor parkeerbeheer in Houten

Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...