Altera contracteert Okay Fashion & Jeans voor Zwolle Zuid

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft Okay Fashion toegevoegd aan het wijkwinkelcentrum Zwolle Zuid. Aan de dames- en herenmodeketen is per één maart 2022 circa 285 m² verhuurd voor een langdurige periode.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Met de komst van Okay Fashion & Jeans wordt het mode aanbod in Zwolle Zuid uitgebreid. Het brede aanbod verrijkt de behoeftes van diverse omwonende doelgroepen. Wij zijn blij dat een dergelijke mode aanbieder het vertrouwen heeft in winkelcentrum Zwolle Zuid.”

Over Zwolle Zuid

Winkelcentrum Zwolle Zuid is een modern convenience winkelcentrum, met onder andere Lidl, Albert Heijn, Kruidvat en Action.  Het winkelcentrum is wijkvoorzienend met een primair verzorgingsgebied van ca. 30.000 inwoners. Het winkelcentrum bestaat binnenkort 30 jaar en is in 2010 gerenoveerd en uitgebreid.

Over Okay Fashion & Jeans

Okay Fashion heeft  43 vestigingen in het Noorden en Oosten van Nederland  en biedt casual dames- en herenmode aan van onder andere de labels Vero Moda, Jack & Jones, Only, Vila, LTB, Cars en Tom Tailor.

Foto: Zwolle Zuid
Delen:
Nieuws

Altera gaat partnership aan met MyPup voor verduurzaming...

Geen categorie

Fase 1 van woon- en zorgcomplex Robijnhof in Leiden...

Geen categorie

Altera Vastgoed: duurzame beleggingen en goede resultaten...