Altera en BV Paleiskwartier vieren 1e paal project Belvédère, Paleiskwartier in Den Bosch

Altera en BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier hebben op 31 januari jl. in aanwezigheid van o.a. wethouder Eric Logister en vele kopers de 1e paal gevierd van het plan Belvédère met totaal 150 appartementen, waarvan er 91 zullen worden verhuurd door Altera.

De verkoop van de overige 59 appartementen door BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier is inmiddels nagenoeg afgerond.

De locatie van Paleiskwartier in het algemeen en Belvédère in het bijzonder is zeer aantrekkelijk; naast het Centraal Station, aan de voet van de nieuwe Paleisbrug. Voorzieningen zoals winkels, restaurants en andere horeca zijn op loopafstand zowel in het Paleiskwartier en de binnenstad te vinden. Tevens bevindt zich naast Belvédère een Emté versmarkt en binnenkort een bioscoop en hotel.

De ontwikkeling bevat 2-3- en 4 kamerappartementen, verdeeld over negen verdiepingen. De appartementen, ontworpen door Patrick Fransen van NOAHH, variëren in omvang tussen 56 m2 en 133m2. Ze zijn voorzien van zeer ruime balkons en dakterrassen en worden voornamelijk verhuurd in het middensegment vanaf circa € 800 per maand. De huurders parkeren in de onderliggende verdiepte parkeergarage. Meer informatie over de verhuur is te vinden op www.hureninpaleiskwartier.nl

Het project is ontwikkeld door BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier: een publiek-private samenwerking tussen gemeente ’s-Hertogenbosch, Koninklijke Volker Wessels Stevin en de NIBC Bank NV. De realisatie wordt verzorgd door Van de Ven Bouw & Ontwikkeling (VolkerWessels). De oplevering is gepland in de 2e helft van 2019.

Delen:
Nieuws

Altera gaat partnership aan met MyPup voor verduurzaming...

Nieuws

Altera contracteert Okay Fashion & Jeans voor Zwolle...

Geen categorie

Fase 1 van woon- en zorgcomplex Robijnhof in Leiden...