Altera en De Nijs vieren hoogste punt Amstelveense project De Keizer met 103 huurwoningen

Altera en Bouwbedrijf De Nijs hebben op 21 december jl. het hoogste punt gevierd van het project De Keizer in Amstelveen met 103 nieuwbouw huurappartementen. Met deze ontwikkeling breidt Altera haar bezit in Amstelveen uit naar ruim 350 appartementen.

Op de locatie hoek Startbaan/Van der Hooplaan stond voorheen een kantoorgebouw dat in eigendom was van Altera. Ook door het gebruik van duurzame (circulaire) bouwtechnieken realiseert Altera hier nu duurzame en hoogstaande woningen. Architect Bart van der Vossen van Rijnboutt architecten heeft het nieuwe ontwerp gemaakt. De woontoren van 42 meter hoog bestaat uit verschillende type appartementen voor starters, gezinnen en senioren.  De appartementen die door Altera worden verhuurd tellen 3 kamers en zijn tussen de 75 en 100 m2 groot. Alle appartementen zijn voorzien van een royaal balkon of groot dakterras. Met deze ontwikkeling komt het omringende gebied verder tot wasdom als aantrekkelijk woonlocatie.

Het project is een passende aanvulling op de woningportefeuille van Altera in Amstelveen, vanwege het gunstige huurprijssegment, energielabel en locatie. De oplevering is gepland halverwege 2018 en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op www.hurenindekeizer.nl. Via deze website wordt reeds volop belangstelling getoond. De officiële start verhuur is gepland begin februari 2018.

Delen:
Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...

Research

Altera maakt pensioen van Kees van der Meulen bekend