Winkels

Altera heropent het vernieuwde De Vershof in Houten

Altera heeft samen met de gemeente en de winkeliers afgelopen weekend het vernieuwde De Vershof in Houten heropend. De feestelijke heropening vormt een afronding van de renovatie en herpositionering van het gehele winkelcentrum.

“De Vershof was eigenlijk een van de eerste markthallen van Nederland met ondernemers die al lang met elkaar samenwerken; De Vershof was met dat concept de tijd vooruit. Mensen willen nu eenmaal verse producten proeven en kopen” aldus architect Jan Willem van der Sman. “Het is goed dat Altera dat begrijpt en heeft besloten om het interieur en de indeling te moderniseren”.

Altera heeft in goede samenwerking met de betrokken ondernemers en de gemeente het vernieuwde concept ontwikkeld en uitgevoerd. De Vershof is nu weer een aantrekkelijke ‘markthal’ waar proeven, beleven en inspireren centraal staan. De betrokken ondernemers zijn zeer positief over de modernisering.

De Vershof maakt deel uit van het winkelcentrum Het Rond dat in de afgelopen twee jaar ook grondig is gerenoveerd. Niet alleen het vastgoed is verbeterd en vergroot maar ook het openbaar gebied is in samenwerking met de gemeente aangepakt. Het aanbod van horeca is veranderd en aan het plein zijn ruime terrassen toegevoegd. Het winkelcentrum Het Rond biedt een compleet aanbod voor Houten en omstreken. Afgelopen weekend is De Vershof officieel in gebruik genomen, onder ander met kookdemonstraties van bekende koks en diverse evenementen rondom het winkelcentrum Het Rond.

De vernieuwingen van De Vershof en winkelcentrum Het Rond passen binnen de strategie van het winkelfonds van Altera om winkelgebieden voor ondernemers en consumenten aantrekkelijk te maken en door het complete aanbod en de voorzieningen meer bezoekers aan te trekken, het verblijfsklimaat te verbeteren en de verblijfsduur te verlengen.

Delen:
Winkels

Altera contracteert Action voor het Gouweplein in Waddinx...

Winkels

Altera contracteert P1 voor parkeerbeheer in Houten

Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...