Winkels

Altera is partner geworden van helpdewinkelier.nl

Vastgoedbelegger Altera is partner geworden van ‘helpdewinkelier.nl’. Via dit online platform kunnen consumenten eenvoudig een cadeaukaart kopen voor hun favoriete (lokale) winkel, hetgeen direct de omzet van de ondernemer stimuleert. Voor de consument is de cadeaukaart onbeperkt geldig.

Ondernemers in alle winkelcentra van Altera kunnen zich eenvoudig aanmelden via het platform, waarna de consument cadeaukaarten kan bestellen. Altera hoopt hiermee een helpende hand te bieden in het realiseren van omzet in deze lastige tijd voor de (lokale) retailer.

Initiatiefnemers van helpdewinkelier.nl zijn 5 ondernemers, die werkzaam zijn in de retailbranche en  zich belangeloos inzetten. In financiële zin is het platform mede mogelijk gemaakt door diverse partners, waaronder Altera. De organisatie is in handen bij FanWork Events.

Om de continuïteit richting de consument te waarborgen doen Altera en andere beleggers een bijdrage in een garantiefonds.

Helpdewinkelier.nl is een spin-off van het initiatief helpdehoreca.nl. Beide platformen zijn in samenwerking met Gifty opgericht. Dit initiatief is een bewezen succes met een verkoop van €1.000.000,- aan cadeaubonnen binnen 2 weken.

Delen:
Winkels

Nieuwe winkel van HEMA geopend in Het Rond in Houten

Winkels

Altera verlengt overeenkomst met Q-Park op Sint Jorisplei...

Winkels

Altera en MN verkopen winkelcentrum met woningen in...