Woningen

Altera levert 156 woningen op in de Randstad

Altera voegt deze maand 156 vrije sector huurwoningen in de Randstad toe aan haar portefeuille. Het woningfonds groeit daarmee naar 4.300 woningen.
Hilversum, Belvedere

In Ridderkerk zijn 66 appartementen op het kruispunt van de Nieuwe Maas, de Lek en de Noord in het project Tourmalijn ontwikkeld en gerealiseerd door Stebru. Dit project was volledig verhuurd bij oplevering. Aan de zuidoostzijde van Hilversum zijn 55 appartementen in het iconische gebouw Belvedère opgeleverd, en in Hoofddorp worden 35 eengezinswoningen in het project Noorderkwartier opgeleverd. Ook deze projecten – beiden ontwikkeld door Novaform – zijn volledig verhuurd bij oplevering via het door Altera ontwikkelde online verhuursysteem, waarbij huurders vanuit huis hun woning kunnen huren en contracten kunnen ondertekenen.

Alle projecten zijn voorzien van zonnepanelen voor individueel elektraverbruik (eengezinswoningen) of collectieve voorzieningen (appartementen). Met deze en andere maatregelen versterkt Altera het groene en duurzame karakter van haar portefeuille.

Hoevelaken, de Beeckhof
Hoofddorp, Noorderkwartier
Delen:
Woningen

Tweede gebouw The Mayor in Amstelveen opgeleverd

Woningen

Altera verwerft Bibliotheek van wooncomplex De Rede te...

Winkels

Altera en MN verkopen winkelcentrum met woningen in...