Woningen

Altera roept REBO Vastgoed Management uit tot Vastgoedmanager Woningen van het jaar 2020

Jaarlijks beoordeelt Altera de dienstverlening van haar vastgoedmanagers op technische, duurzame, commerciële en administratieve onderdelen. Aangevuld met de resultaten uit het jaarlijkse huurderstevredenheidsonderzoek. Altera heeft REBO Vastgoedmanagement gekozen als beste “Vastgoedmanager Woningen van het jaar 2020”.

Niels van Wonderen, Head of Asset Management Residential van Altera: “Wij feliciteren REBO van harte met het behaalde resultaat. REBO  werkt vanuit een solide basis en laat zien op een goede manier als schakel tussen onze huurders en ons te fungeren. Recentelijk hebben we de beheerportefeuille van REBO verder uitgebreid”.

Marleen Kranenburg, algemeen directeur van REBO Vastgoed Management: “We ervaren een goed partnership met Altera, dit zorgt ervoor dat we in goede samenwerking en vertrouwen ieder jaar tot een beter resultaat komen voor huurder en belegger. Een mooie kapstok voor deze samenwerking is de SLA die we jaarlijks met elkaar afstemmen. Zaken meetbaar en bespreekbaar maken helpt prestaties te verbeteren. En dat REBO nu door Altera is uitgeroepen tot beste vastgoedmanager over 2020, dat maakt ons en met name het Altera team bij REBO supertrots en nemen daarom graag de felicitaties van Niels van Wonderen in ontvangst. Deze prestatie daagt ons uit om het in 2021 nog weer beter te doen”.

REBO beheert onder andere Belvédère te Hilversum
REBO beheert onder andere Belvédère te Hilversum
Delen:
Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...

Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...