Woningen

Altera roept vb&t Vastgoedmanagement uit tot Vastgoedmanager Woningen van het jaar 2019

Jaarlijks beoordeelt Altera haar vastgoedmanagers op technische, commerciële en administratieve onderdelen. Ook de resultaten van het jaarlijkse huurderstevredenheidsonderzoek worden hierin meegewogen. Altera heeft vb&t Vastgoedmanagement gekozen als beste “Vastgoedmanager Woningen van het jaar 2019”.

Niels van Wonderen, Head of Asset Management Residential van Altera: “Wij feliciteren vb&t van harte met het behaalde resultaat. Onze vastgoedmanagers zijn een belangrijke schakel in het contact met onze huurders en vb&t laat zien hier op een goede wijze aandacht aan te besteden.”

Eric Prevoo, directeur van vb&t Vastgoedmanagement: “Dit is een mooie waardering voor de gezamenlijke inzet en het onderlinge vertrouwen als basis om de doelstellingen te bereiken en sluit aan bij de ambitie van vb&t om voorop te lopen in de vastgoeddienstverlening. Innovatie in de gehele keten van vastgoedeigenaar tot huurder is hiervoor een belangrijke voorwaarde. Hiervoor investeert vb&t continu in nieuwe technologie, automatisering én haar medewerkers. Dit resultaat geeft ons het vertrouwen dat we de juiste stappen zetten.”

vb&t beheert onder andere Belvédère in Paleiskwartier te Den Bosch
Delen:
Woningen

Oplevering van Fase 1 De Zaanse Helden

Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...