Woningen

Altera Vastgoed koopt 114 appartementen in Amersfoort

Altera Vastgoed en Lithos Projectontwikkeling uit Amersfoort hebben een overeenkomst gesloten voor de afname van 114 appartementen en 114 parkeerplaatsen in project Cadenza, gelegen in het Hogekwartier, een nieuwe stadswijk in Amersfoort.

Het totale plan, gelegen aan de Hogeweg, bestaat uit 2 woontorens met totaal 184 appartementen, welke worden gebouwd op een parkeergarage met 184 parkeerplaatsen. Op het dek tussen de woontorens wordt een daktuin aangelegd, die zal worden verbonden met groene zone aan het Valleikanaal.

Rechts: woontoren Cadenza

Woontoren De Rondine, met 70 appartementen, is door Lithos reeds in particuliere verkoop gebracht.

De 114 appartementen in woontoren Cadenza zullen door Altera Vastgoed in de vrije sector huur worden aangeboden. De appartementen zijn 65 tot 117 m2 groot, beschikken over 2, 3 of 4 kamers en zijn allen voorzien van een terras of balkon en een privé parkeerplaats in de stallingsgarage. Start bouw is gepland in mei 2018. De oplevering zal vanaf het eerste kwartaal 2020 plaatsvinden.

Het project wordt voorzien van een WKO-systeem. Op het dak van woontoren Cadenza worden zonnepanelen aangelegd. Ook zullen voorzieningen worden getroffen om oplaadpunten voor auto’s aan te leggen. Deze voorzieningen dragen bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Altera.

Delen:
Woningen

Tweede gebouw The Mayor in Amstelveen opgeleverd

Woningen

Altera verwerft Bibliotheek van wooncomplex De Rede te...

Winkels

Altera en MN verkopen winkelcentrum met woningen in...