Woningen

Altera Vastgoed koopt 48 verhuurde appartementen in Amstelveen

Altera Vastgoed heeft 48 verhuurde appartementen en 48 parkeerplaatsen aangekocht in het appartementengebouw Residentie De Oude Meesters aan de Laan van de Helende Meesters te Amstelveen.

Het eigendom van Altera in deze gebiedsontwikkeling wordt hiermee uitgebreid naar 245 appartementen.

De 48 luxe appartementen, met een gemiddeld metrage van 114 m2 gebruiksoppervlakte, hebben grote buitenruimten en zijn verdeeld over zeven woonlagen. In de ondergrondse parkeergarage bevinden zich 48 privé parkeerplaatsen en een eigen fietsenberging voor de bewoners.
De locatie ligt zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer, alle voorzieningen in het centrum van Amstelveen en winkelcentrum Groenhof, alsmede het ziekenhuis Amstelland.

Altera Vastgoed is verheugd om dit complex toe te voegen aan haar groeiende woningportefeuille. Op basis van regio, kwaliteit en duurzaamheid passen de appartementen goed in de succesvolle strategie. De portefeuille van € 1 miljard bestaat uit duurzame middensegment huurwoningen in economisch sterke regio’s. Om in te spelen op de toenemende beleggingsvraag zijn nieuwe projecten in de Randstad recent aan de woningportefeuille toegevoegd, waaronder 103 appartementen in Amstelveen (Van der Hooplaan), 30 eengezinswoningen in Utrecht( Antoniuskwartier) en 86 appartementen in Amsterdam (Heroes, Zeeburgereiland).

Delen:
Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...

Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...