Winkels

Altera Vastgoed koopt nieuwe AH Supermarkt in Nijmegen van Ten Brinke

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft een supermarkt toegevoegd aan haar portefeuille. Deze belegging, in de gemeente Nijmegen, is alweer de 43e supermarkt in de winkelportefeuille van Altera.

De supermarkt van ruim 1.500 m² maakt deel uit van het door Ten Brinke Broers Projectontwikkeling BV geheel vernieuwde winkelcentrum Meijhorst in Nijmegen. AH opende begin april haar deuren en is gesitueerd aan de zuidzijde van het winkelcentrum, in de wijk Dukenburg. De supermarkt is direct gelegen aan het parkeerterrein met circa 150, in een blauwe zone gelegen, gratis parkeerplaatsen.

Foto: supermarkt AH te Nijmegen
Foto: supermarkt AH te Nijmegen
De acquisitie volgt op de eerdere aankopen van wijkwinkelcentra in respectievelijk Amstelveen, Uithoorn en een supermarkt in Zwijndrecht. Deze door Ten Brinke gebouwde supermarkt wordt onderdeel van de duurzame food & convenience portefeuille van Altera.

Jaap van der Bijl, CEO Altera: “Door de toevoeging van de nieuw gerealiseerde supermarkt aan onze portefeuille geven we verder invulling aan onze beleggingsstrategie die volledig is gericht op food & convenience. Een strategie die vooral heel goed past bij institutionele beleggers: een hoger direct rendement, duurzaam en minder gevoelig voor e-commerce en conjunctuurveranderingen.”

Altera is bij de aankoop commercieel begeleid door KroesePaternotte en juridisch door Dentons. Het beheer zal worden verzorgd door Sweco Vastgoedmanagement.

Delen:
Winkels

Altera contracteert Action voor het Gouweplein in Waddinx...

Winkels

Altera contracteert P1 voor parkeerbeheer in Houten

Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...