Altera Vastgoed koopt Winkelcentrum Rokade in Utrecht van Rubens Capital Partners

Altera Vastgoed en Rubens Capital Partners hebben een koopovereenkomst gesloten voor de overname van winkelcentrum Rokade in Utrecht. Winkelcentrum Rokade is het wijkverzorgende winkelcentrum van de wijk Zuilen in Utrecht.

Met sterke huurders als Ahold, Kruidvat en Zeeman heeft het centrum een grote aantrekkingskracht voor de aankoop van dagelijkse voorzieningen.

Rokade is ruim 3.700m2 groot en heeft een sterke Albert Heijn vestiging. Daarnaast is er een ruim vers aanbod en zijn er diverse lokale ondernemers gevestigd. Rondom het winkelcentrum is een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen aanwezig. Het centrum dateert uit 2000 en heeft een energielabel A.

Altera geeft met deze aankoop invulling aan haar strategie om het Winkelfonds te laten groeien in convenience vastgoed. Het Winkelfonds heeft een strategische groeidoelstelling naar een omvang van ten minste € 1 miljard.

Altera is bij de aankoop bijgestaan door Dentons Boekel.

Rubens Capital Partners is in het verkoopproces bijgestaan door Cushman & Wakefield.

Over Rubens Capital Partners

Rubens Capital Partners is een onafhankelijke asset en investment manager, actief op de woning-, winkel- en kantorenmarkt en heeft ca € 1,8 miljard aan assets under management. Het vastgoed is gelegen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten.

Delen:
Nieuws

Second building The Mayor in Amstelveen completed

Woningen

Tweede gebouw The Mayor in Amstelveen opgeleverd

Nieuws

Altera appoints Simon Uildriks as member of the managemen...