Woningen

Altera Vastgoed verkoopt 124 woningen

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft een portefeuille bestaande uit vier complexen met 124 woningen en een commerciële ruimte verkocht aan Daelmans Vastgoed. De portefeuille bestaat uit eengezinswoningen in Zoetermeer en meergezinswoningen in Scheveningen, Schiedam en Culemborg.

De opbrengst uit de verkoop wordt aangewend om het woningfonds verder in lijn te brengen met de gewenste portefeuillestructuur. Projecten in aanbouw in onder andere Den Bosch, Uithoorn, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zaandam en Leiden zorgen voor een verdere groei van de portefeuille.

Erwin Wessels, CIO Altera: “De woningportefeuille van Altera maakt een duurzame groei door gericht op de wensen van al onze stakeholders. Met de verkoop van de 124 woningen geven we verder invulling aan de verjonging van de portefeuille”.

Ellen Daelmans, Directeur Daelmans Vastgoed: “De kwaliteit en de ligging van deze woningen is uitstekend te noemen. Onze huidige beleggingsportefeuille hebben wij met zorg opgebouwd en bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen en appartementen. Deze aankoop vormt daar een passende aanvulling op.”

Altera werd geadviseerd door CBRE (Residential Capital Markets) en juridisch begeleid door Dentons.

Delen:
Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...

Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...