Winkels

Altera Vastgoed verwerft 50e supermarkt voor haar winkelfonds

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (hierna: Altera) heeft off-market supermarkt Albert Heijn en naast gelegen Gall&Gall in Goes verworven van Blauwdruk Investeringen B.V. Met deze aankoop komt het totaal van supermarkten in de conveniece portefeuille van Altera op 50.

De Albert Heijn en de Gall & Gall zijn gelegen aan de Kolveniershof 44 & 46 en maken deel uit van het kernwinkelgebied van Goes. De Albert Heijn heeft een metrage van 2.104 m² BVO en de naastgelegen Gall&Gall is 139 m² BVO. De winkels liggen in het historische centrum (Vesting) van Goes en zijn goed bereikbaar zowel lopend als met de auto en fiets. Tegenover de supermarkt is de mogelijkheid om te parkeren in een parkeergarage en fietsenstalling.

De Gemeente Goes is door haar centrale ligging in Zeeland en haar gemoedelijke sfeer een toeristische trekpleister van Zeeland. Met de directe ligging aan de A58 en groot winkelaanbod reist menig toerist naar de pittoreske stad. Daarbij is de supermarkt goed zichtbaar vanaf de Rondweg van Goes.  Als enige full-service supermarkt in het centrum is het aandeel combinatie in vergelijkend winkelen en het doen van dagelijkse boodschappen hoog.

Met een energielabel van A en A+ draagt het object bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Altera’s winkel portefeuille. Voor middellange termijn heeft Altera’s winkelportefeuille als target om meer dan 90% van het verhuurbaar oppervlak minimaal met een energielabel A te hebben voorzien.

Jaap van der Bijl, CEO Altera: “Wij zijn verheugd met deze mooie aanvulling in de winkel portefeuille van Altera en het is natuurlijk leuk dat wij op Provada de 50e supermarkt in de portefeuille van Altera kunnen vieren. Het object draagt daarnaast bij aan de duurzaamheidsdoelstelling voor de middellange termijn van onze beleggingsstrategie. Ondanks het A-label willen we de komende periode onderzoeken of, in samenwerking met de huurder, een verdere verduurzaming van de winkel mogelijk is.

Altera werd geadviseerd door Blauw Vastgoed B.V en verkoper  Blauwdruk Investeringen B.V. werd geadviseerd door SuperVastgoed makelaardij B.V.
Foto: Alber tHeijn, Goes
Foto: Ondertekenmoment op de Altera stand op de Provada
Delen:
Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...

Winkels

Altera verwelkomt Dirk van den Broek op het Gouweplein in...

Winkels

Nieuwe huurders in wijkwinkelcentra Toolenburg en Westw...