Organisatie

Altera Vastgoed voegt Simon Uildriks toe aan management team

Altera Vastgoed (hierna “Altera”) heeft Simon Uildriks benoemd tot Head of Acquisition en maakt daarmee deel uit van het management team van Altera.

Simon Uildriks volgt Bart Visscher op die heeft besloten om als zelfstandige zijn loopbaan buiten Altera te gaan vervolgen. Bart Visscher heeft ruim vier jaar voor Altera gewerkt en in die periode zijn diverse woning- en winkelacquisities gerealiseerd. Wij hebben veel waardering voor zijn inzet en bijdragen; ook wensen wij hem veel succes in zijn verdere loopbaan als zelfstandige.

Simon Uildriks heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de vastgoedsector. De afgelopen 6,5 jaar heeft hij de functie van Acquisitie Manager bij Altera vervuld. Daarvoor heeft hij met name gewerkt als vastgoedontwikkelaar bij Multi Vastgoed, Stadgenoot en Local. Hij is zijn carrière begonnen als consultant bij Deloitte Real Estate..

Als Head of Acquisition zal Simon Uildriks zich met zijn team blijven focussen op het realiseren van aankopen voor zowel de woning- als de winkelportefeuille van Altera. De woningportefeuille is gericht op toekomstbestendig, betaalbaar en duurzaam wonen. Voor de winkelportefeuille is de strategie gericht op food & convenience.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Simon Uildriks deze functie op enthousiaste en professionele wijze zal invullen en samen met zijn collega’s, Jeroen Eisen, Remco Nellen en Parham Jadidi, een belangrijke bijdrage zal leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van Altera.

Delen:
Organisatie

Altera Vastgoed verwelkomt Danny Gerritsen

Organisatie

Altera maakt pensioen van Arnold de Gier bekend

Organisatie

Publicatie jaarverslag 2023