Bedrijfsruimten

Altera verhuurt 19.300m2 warehouse aan Jusda Europe

Altera heeft het distributiecentrum aan de Ambachtstraat 30 in Venray langjarig verhuurd aan logistiek dienstverlener Jusda Europe.

Het van oorsprong Chinese Jusda opent hiermee het tweede logistieke centrum van de organisatie in Nederland. Het betreft 18.000 m² warehouse en 1.300 m² kantoorruimte.

Het distributiecentrum ligt op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Smakterheide in Venray direct aan de snelweg A73. Op dit bedrijventerrein zijn diverse grootschalige logistieke bedrijven gevestigd waaronder XPO, Flex, Geodis, en Schneider Logistics.

Algemeen directeur Jaap van der Bijl: “Met deze verhuring versterken wij de propositie van het Bedrijfsruimte fonds verder. De ontwikkelingen zijn positief: de bezettingsgraad beweegt zich richting 95% en de waardegroei is solide. Wij zien veel kansen in deze aantrekkelijke sector, zeker ook binnenstedelijk”.

 

Jusda Europe biedt logistieke services, transport en intergrale supply chain oplossingen aan klanten in de gehele EMEA regio. Jusda heeft ruim 60 logistieke centra in de wereld, bestaande uit ruim 2 miljoen m² aan distributieruimte.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Altera Vastgoed N.V. bij de verhuur in collegiale samenwerking met JLL. DC&I Development adviseerde Jusda Europe bij deze transactie.

Delen:
Bedrijfsruimten

Altera Vastgoed verkoopt distributiecentrum in Utre...

Bedrijfsruimten

Omvangrijke transactie bedrijfsruimten Altera

Bedrijfsruimten

Alle portefeuilles voorzien van duurzaamheidscertificer...