Winkels

Altera verkoopt winkelcentrum Ekkersrijt aan Fidelity International

Het winkelfonds van Altera heeft in september 2018 Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel verkocht aan Fidelity International.

Meubelplein Ekkersrijt (groot ca. 45.000m²) is gelegen op één van de grootste woonboulevards van Nederland in de grootschalige stedelijke regio Eindhoven en bestaat voornamelijk uit grootschalige en perifere detailhandel met retailers als Trendhopper, Auping, Sijben, Sanders, Goergen en De Bommel.

Na de dispositie van De Boreel in Deventer eerder deze maand laat Altera opnieuw zien dat de strategie van het winkelfonds met een focus op food & convenience wordt gerealiseerd.

Jaap van der Bijl (CEO): “Met deze verkoop van een asset gericht op doelgericht winkelen, komt de portefeuille conform plan in lijn met de uitgezette strategie. Binnen de portefeuille neemt het belang van food & convenience toe naar 60% procent. Het winkelfonds positioneert zich hierdoor nog meer als de specialist op het gebied van food & convenience. In de komende tijd zullen wij assets  in het segment food & convenience acquireren. Bovendien is het winkelfonds door zijn focus op direct rendement aantrekkelijk voor binnenlandse en buitenlandse beleggers”.

Delen:
Winkels

Nieuwe winkel van HEMA geopend in Het Rond in Houten

Winkels

Altera verlengt overeenkomst met Q-Park op Sint Jorisplei...

Winkels

Altera en MN verkopen winkelcentrum met woningen in...