Winkels

Altera verlengt overeenkomst met Q-Park op Sint Jorisplein Amersfoort

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed N.V. (verder: Altera) heeft onlangs de overeenkomst met Q-Park voor de parkeergarage onder het Sint Jorisplein in Amersfoort langdurig verlengd. De parkeergarage telt 444 plekken, heeft een oplaadcapaciteit voor elektrische auto’s en biedt in de toekomst ook deelauto’s aan. De parkeergarage is hét bronpunt van het centrum van Amersfoort en kent daardoor een hoge bezettingsgraad.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Wij zijn blij dat Q-Park zich voor lange tijd committeert aan het centrum van Amersfoort en het Sint Jorisplein. Het bevestigt de aantrekkelijkheid van deze parkeergarage in de bruisende binnenstad. Mede door de verlenging kan Q-Park nu investeren in meer oplaadpunten en deelauto’s, wat bijdraagt aan de verdere verduurzaming van dit winkelcentrum.”

Over Sint Jorisplein

Winkelcentrum Sint Jorisplein is een binnenstedelijk winkelcentrum dat hét startpunt is voor een dagje winkelen in het historische centrum van Amersfoort. Het ligt op loopafstand van het centraal station en diverse haltes van het openbaar vervoer en de Q-Park onder het plein voor de winkels. Het centrum bestaat uit 34 winkelunits met onder andere formules als H&M, Sting en C&A.

 

Over Q-Park

Q-Park is met ongeveer 1.800 medewerkers één van de grootste Europese parkeerdienstverleners, aanwezig in meer dan 330 steden in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland en Denemarken. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Het portfolio omvat zo’n 640.000 parkeerplaatsen verdeeld over meer dan 3.300 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan.

Q-Park Nederland telt 453 parkeerfaciliteiten, waaronder 53 P+R-terreinen en 219 stallingsgarages.

Colliers Property Management verzorgt het commercieel en technisch vastgoedmanagement van het Sint Jorisplein.

 

Delen:
Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...

Winkels

Altera verwelkomt Dirk van den Broek op het Gouweplein in...

Winkels

Nieuwe huurders in wijkwinkelcentra Toolenburg en Westw...