Organisatie

Altera verwelkomt nieuwe collega’s

Altera Vastgoed maakt de komst bekend van twee nieuwe professionals binnen de organisatie.

Judith Hartog (30) versterkt Altera sinds 1 oktober jl. als Bedrijfsjurist. Judith is afkomstig van ICS Adviseurs waar zij de afgelopen 3,5 jaar jurist was op het gebied van huurrecht en bouw- en aanbestedingsrecht. Daarvoor werkte zij onder andere bij Propertize en New Babylon. Judith heeft circa 8 jaar ervaring in het vastgoed en heeft dit jaar de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht met succes afgerond.

Femke Schouten (37) is per 1 november jl. gestart in de functie van Acquisitie Manager Retail. Femke komt van A.S. Watson waar zij 3,5 jaar heeft gewerkt, meest recent als Real Estate Manager waarin zij verantwoordelijkheid was voor de acquisitie van nieuwe winkels alsook relocatie- en uitbreidingsmogelijkheden voor de winkelformules Kruidvat, Trekpleister en ICI Paris XL. Daarvoor werkte zij onder andere bij winkelmakelaar BVVL en Colliers International.

Binnen Altera zal Femke zich met name richten op de acquisitie van food & convenience winkelbeleggingen, met name wijk- en buurtwinkelcentra en supermarkten.

De benoemingen passen bij de groeiontwikkeling van Altera’s vastgoedportefeuilles, vooral in retail en residentieel vastgoed, en zijn in lijn daarmee het toenemende beheerd vermogen in opdracht van Nederlandse en in toenemende mate ook internationale institutionele beleggers.

 

Femke (links), Judith (rechts)
Delen:
Research

Altera maakt pensioen van Kees van der Meulen bekend

Organisatie

Altera Vastgoed verwelkomt Danny Gerritsen

Organisatie

Altera maakt pensioen van Arnold de Gier bekend