Altera verwerft 91 appartementen en 2 commerciële ruimten in het plan Belvédère te ’s-Hertogenbosch

Altera Vastgoed NV heeft met BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier overeenstemming bereikt over de verwerving van 91 nieuwbouw appartementen en 2 commerciële ruimten in het project Belvédère, gelegen in het Paleiskwartier direct naast de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Het plan Belvédère omvat totaal 150 appartementen, waarvan er 91 zullen worden verhuurd door Altera. De overige 59 appartementen worden momenteel door BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier verkocht. Meer informatie over de verkoop is te vinden op www.paleiskwartier.nl

De locatie van Paleiskwartier in het algemeen en Belvédère in het bijzonder is zeer aantrekkelijk; naast het Centraal Station, aan de voet van de nieuwe Paleisbrug. Voorzieningen zoals restaurantjes, winkels en cafeetjes zijn op loopafstand zowel in het Paleiskwartier en de binnenstad te vinden. Tevens bevindt zich naast Belvédère een Emté versmarkt. De ontwikkeling bevat 2-3- en 4 kamerappartementen, verdeeld over negen verdiepingen.

Huurders parkeren in de onderliggende verdiepte parkeergarage. De appartementen, variërend in omvang tussen 56 en 133m2 met zeer ruime balkons en dakterrassen, worden voornamelijk verhuurd in het middensegment vanaf ca. € 800 per maand. Voor meer informatie over de verhuur is te vinden op  www.hureninpaleiskwartier.nl

Het project is ontwikkeld door BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier: een publiek-private samenwerking tussen gemeente ’s-Hertogenbosch, Koninklijke Volker Wessels Stevin en de NIBC Bank NV. De realisatie wordt verzorgd door Van de Ven Bouw & Ontwikkeling (VolkerWessels). De start van de bouw is voorzien in oktober 2017 en de oplevering volgt naar verwachting eind 2019.

Delen:
Winkels

Altera contracteert Action voor het Gouweplein in Waddinx...

Nieuws

Nautisch NDSM on the River IJ in Amsterdam completed

Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd