Winkels

Altera voegt Hoogvliet supermarkt in Zeist toe aan portefeuille

Altera heeft onlangs een supermarkt toegevoegd aan haar portefeuille op een kansrijke locatie in het centrum van Zeist. Op 19 februari werd de supermarkt van ca. 2.000 m2 bvo aan Hoogvliet Beheer opgeleverd en op 14 maart was de feestelijke opening voor consumenten. De supermarkt maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject “The Yarn”, een ontwikkeling van Era Contour. Naast de Hoogvliet supermarkt bestaat The Yarn uit 40 vrije sector huurappartementen en 2 winkelunits. De appartementen komen ook in eigendom bij Altera.

De locatie is goed gelegen in het centrum van Zeist met een naastgelegen voor de supermarkt bestemd parkeerterrein.

Riny Kouwen van Hoogvliet Beheer:

Wij zijn uitermate blij dat we na jaren van afwezigheid in Zeist onze consumenten eindelijk kennis kunnen laten maken met een mooie, voordelige en ruim opgezette Hoogvliet supermarkt volgens de laatste formule-uitgangspunten. Bovendien maakt de supermarkt onderdeel uit van een schitterende nieuwbouwproject op een prominente plek aan de doorgaande centrumroute in Zeist.

Altera geeft met deze acquisitie verder invulling aan de strategie van het winkelfonds die zich richt op convenience centra en supermarkten. Deze binnenstedelijke belegging is een uitstekende toevoeging in een sterke gemeente.

 

Delen:
Winkels

Nieuwe winkel van HEMA geopend in Het Rond in Houten

Winkels

Altera verlengt overeenkomst met Q-Park op Sint Jorisplei...

Winkels

Altera en MN verkopen winkelcentrum met woningen in...