Organisatie

Benoemingen Altera

Altera breidt team uit met Philip Hosman, Head of Investor Relations en Pim Constandse, Technisch Manager Woningen.   

Philip Hosman (41) is per 2 september gestart in de functie van Head of Investor Relations. Hosman is afkomstig van Syntrus Achmea Real Estate & Finance waar hij de afgelopen negen jaar heeft gewerkt, meest recent als Director Investor Relations waarin hij verantwoordelijk was voor accountmanagement, business development, portefeuillemanagement en Marketing & Communicatie. Daarvoor werkte hij onder andere bij ABN AMRO, State Street en Kasbank. Binnen Altera wordt Hosman verantwoordelijk voor de verdere (internationale) groei van de beleggingsportefeuilles in retail en residential en business development.

Pim Constandse (46 ) versterkt Altera per 2 september als Manager Techniek Woningen. Constandse is afkomstig van First Sponsor Group waar hij de afgelopen 3,5 jaar Senior Manager of Operations was. Daarvoor werkte hij onder andere als Technisch Manager bij Delta Lloyd Vastgoed. Constandse heeft circa 20 jaar ervaring op het gebied van onder andere operations en technisch management in vastgoed.

De benoemingen passen bij de groeiontwikkeling van Altera’s vastgoedportefeuille, vooral in retail en woning vastgoed, en in lijn daarmee het toenemende beheerd vermogen in opdracht van Nederlandse en in toenemende mate ook internationale institutionele beleggers.

Pim Constandse en Philip Hosman
Delen:
Research

Altera maakt pensioen van Kees van der Meulen bekend

Organisatie

Altera Vastgoed verwelkomt Danny Gerritsen

Organisatie

Altera maakt pensioen van Arnold de Gier bekend