Winkels

Brasserie ‘t Zusje naar Boreelkazerne

Altera Vastgoed heeft Brasserie ’t Zusje gecontracteerd voor de monumentale Boreelkazerne, onderdeel van winkelcentrum De Boreel in Deventer.

’t Zusje zal hier 650 m² BVO in gebruik nemen verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, met daarbij een terras in de kazernetuin.

Brasserie ’t Zusje is een horecaconcept waar gasten ongedwongen en avondvullend bourgondisch kunnen genieten, met een duidelijke vestigingsvoorkeur voor karakteristieke panden.  Het rijksmonument Boreelkazerne past uitstekend bij de beleving en uitstraling van het restaurant.  Bij ’t Zusje kunnen gasten gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van kleine gerechtjes. ’t Zusje zal dit voorjaar nog de deuren openen van deze 20e vestiging.

’t Zusje maakt het aanbod in De Boreel nog veelzijdiger. De Boreel is een complex waar parkeren, winkelen, eten en uitgaan samenkomen. Door de ligging aan de rand van de binnenstad is De Boreel hét start- en eindpunt voor een dagje winkelen in Deventer.

Adhoc Horecamakelaars begeleidde deze transactie namens Altera Vastgoed N.V.

Foto: Peko Grafie
Delen:
Woningen

Altera Vastgoed koopt 40 appartementen en supermarkt in Zeist

Altera Vastgoed en ERA Contour hebben een koopovereenkomst gesloten voor de afname van 40 appartementen, een bijbehorende parkeergarage en een supermarkt in...
Winkels

Altera Vastgoed contracteert Sostrene Grene

Altera Vastgoed N.V. heeft de Deense formule Sostrene Grene toegevoegd aan haar huurdersbestand met ca. 685m² BVO aan de Ginnekenstraat 117 te Breda.
Winkels

Altera Vastgoed in Shopping Centre News (SCN)

De recessie en de veranderingen in de retailmarkt zijn voor Altera redenen om doorlopend goed te kijken naar het functioneren van de winkelbranche en hierop...