Woningen

De Vroon in Den Haag ontvangt haar eerste huurders

Afgelopen week heeft Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (hierna: Altera) van ontwikkelaar en bouwer Van Wijnen de woningen opgeleverd gekregen van het woonproject De Vroon in Den Haag. Daarnaast hebben de eerste bewoners van het complex hun sleutels in ontvangst mogen nemen. De Vroon omvat 36 appartementen, 33 parkeerplaatsen en circa 235 m² aan collectieve ruimten waarin een uniek woonconcept wordt uitgedragen. De Vroon is gelegen aan de rand van de nieuwe wijk Vroondaal in het zuidwesten van Den Haag.

Fit- en Vitaalconcept

De Vroon kent een vernieuwend woonconcept met zorg en services dichtbij waardoor het voor bewoners mogelijk is om fit en vitaal ouder te worden. Het Fit- en Vitaalconcept is mede tot stand gekomen door het initiatief van Centrum Groepswonen, Bergunlimited, Stadkwadraat en Vanschagen Architecten. Zij hebben het Fit- en Vitaal concept ontwikkeld en zijn voor de verdere vastgoedontwikkeling en bouw met Van Wijnen en Altera een samenwerking aangegaan.

De appartementen van De Vroon, variëren in omvang van 63 tot 123 m² en hebben zicht op de gezamenlijke patiotuin die de parkeerlaag afdekt. Het gebouw is gasloos en voldoet met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van ≤ 0,0 aan de hoge eisen op het gebied van duurzaamheid. Zo is het project voorzien van zonnepanelen en worden de appartementen verwarmd doormiddel van warmtepompen met bodembronnen.

Erwin Wessels, CIO Altera: ”Wij zijn verheugd om de eerste huurders te verwelkomen op deze mooie locatie. Gepaard met de duurzaamheidaspecten en het Fit- en Vitaalconcept van het project passen de appartementen goed in onze woningportefeuille, passende bij de woonvraag voor nu en voor de toekomst waardoor de oudere doelgroep langer zelfstandig kan blijven wonen.”

Over Van Wijnen
Van Wijnen (2.500 vakliefhebbers, 25 locaties) initieert, ontwikkelt, realiseert en beheert vastgoed in de domeinen wonen, zorgen, leren, werken en recreëren. Van Wijnen maakt zich hard voor betaalbare woningen voor heel Nederland. Voor vitale wijken waar iedereen zich thuis voelt. En voor een duurzaam bouwproces met oog voor de generaties na ons.

MVGM Verhuur verzorgt de verhuur namens Altera Vastgoed. Van Het Hof Rijnland verzorgt het vastgoedmanagement namens Altera Vastgoed.

Viering oplevering De Vroon
De Vroon, binnentuin
Delen:
Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...

Woningen

Verduurzaamde jaren-tachtig-woningen opgeleverd aan...

Woningen

Altera Vastgoed zet verdere verduurzaming voort in Udenh...