Woningen

Eerste woningen The Mayor in Amstelveen opgeleverd

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft van de bouwcombinatie UBA / De Nijs  de eerste 24 huurappartementen van The Mayor opgeleverd gekregen en verwelkomt de eerste bewoners.

The Mayor, het voormalige KPMG gebouw aan de Burgemeester Rijnderslaan, in Amstelveen is momenteel volop in transformatie. In het totaal bestaat The Mayor uit ruim 300 woningen met parkeerplaatsen en bergingen die de aankomende periode gefaseerd worden opgeleverd. Altera zal in totaal 124 appartementen afnemen variërend van 87 m² tot 121 m².

Erwin Wessels, CIO Altera: “Met de oplevering van de eerste woningen wordt een belangrijke volgende stap gezet in het transformatietraject naar een duurzame woonlocatie. De locatie sluit aan op onze beleggingsstrategie die gericht is op een geografische focus op de Randstad en de aangrenzende woongebieden. Met de aanstaande verdieping van de A9 en de overkappingen bij onder andere het Stadshart van Amstelveen wordt de bereikbaarheid verder geoptimaliseerd.”

Het appartementencomplex zal vanzelfsprekend voldoen aan de geldende duurzaamheidsvereisten passend binnen het ESG-beleid van Altera. De energievoorziening vindt plaats via een nieuw WKO-systeem. De daken zijn voorzien van mos sedum en zonnepanelen en de huidige versteende binnentuin heeft plaatsgemaakt voor een groene inrichting gericht op biodiversiteit. In de bestaande parkeergarage onder het gebouw zijn  voorzieningen getroffen voor elektrische voertuigen.

The Mayor biedt bewoners de mogelijkheid actief met elkaar te communiceren en informatie te delen via de community app van James Company. Voor het vergroten van het community gevoel zijn er een coffee corner, fitness ruimte en diverse hospitality functies ingericht.

Naar verwachting volgt de oplevering van de volgende 28 huurappartementen in oktober van dit jaar waarna fase 1 kan worden afgerond. Ga voor meer informatie over verhuur naar de (verhuur)website www.hureninthemayor.nl.

Vastgoedbeheer wordt namens Altera verzorgd door REBO Vastgoed Management.

Delen:
Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...

Woningen

Verduurzaamde jaren-tachtig-woningen opgeleverd aan...

Woningen

Altera Vastgoed zet verdere verduurzaming voort in Udenh...