Organisatie

Heino Vink commissaris bij Altera Vastgoed NV

De heer H.A.T. (Heino) Vink (1974) is op 18 april 2018 door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Altera Vastgoed NV.

Hij volgt de heer H.C.A. de Vos tot Nederveen Cappel op, die per gelijke datum aftreedt als lid van de Raad van Commissarissen vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn. De Raad van Commissarissen heeft met de heer Vink een goede opvolger gevonden.

Sinds 2006 werkte hij in verschillende eindverantwoordelijke functies voor Multi Vastgoed. En van 2011 tot 2017 als CEO/COO  in de board van Multi Corporation. Hij was medeverantwoordelijk voor de strategie voor winkelontwikkelingen en asset management. Daarnaast heeft hij ruime internationale ervaring met de ontwikkeling en financiering van complexe ontwikkelingstrajecten in Nederland en het buitenland, alsmede kennis van  en contacten met internationale investeerders. Ook heeft hij operationele ervaring in en droeg hij eindverantwoordelijkheid voor complexe binnenstedelijke projecten met winkels, woningen, parkeren en leisure functies. Sinds eind 2017 is de heer Vink mede-eigenaar en directeur van Bohemen BV.

De Raad van Commissarissen van Altera Vastgoed bestaat nu uit de heer G.H. Hoefsloot, de heer J. van der Ende en de heer H.A.T. Vink.

Delen:
Organisatie

Altera Vastgoed behaalt voor woningen en winkels de hoogste status in de...

De vastgoedfondsen van Altera Vastgoed hebben wederom – voor het derde jaar op rij – in het jaarlijkse GRESB-onderzoek een internationale top positie...

Bericht oplevering Belvedere Hilversum in De Gooi- en Eemlander

Organisatie

"Woningfonds Altera groeit naar € 2 miljard"

CEO Jaap van der Bijl en Hoofd Acquisitie Edvard van Luijn vertellen in de januari editie van de Vastgoedmarkt over de achtergrond van de groeiambitie van...