Woningen

Hoogste punt bereikt 148 appartementen ’t Zand in Utrecht

VABO Ontwikkeling / Looye Vastgoed heeft namens Altera Vastgoed het hoogste punt bereikt voor het project ’t Zand in Utrecht. Het project betreft de realisatie van 148 appartementen verdeeld over drie bouwblokken. Een groot deel van de huurwoningen worden gerealiseerd onder de voorwaarden van het Actieplan Middenhuur van de gemeente Utrecht.

De ruwbouw van de eerste twee gebouwen is hiermee afgerond en inmiddels is er gestart met de gevelsluiting en de afbouw van de appartementen. Bij het derde gebouw wordt er volop gewerkt aan de fundering en nog voor de zomervakantie wordt er gestart met het stellen van de prefab betonelementen voor de ruwbouw.

Het eerste gebouw bevat 47 appartementen en 38 parkeerplaatsen. Daarnaast is er op de begane grond in totaal circa 272 m² beschikbaar aan commerciële ruimte. Het tweede gebouw bestaat uit 54 appartementen en 39 parkeerplaatsen. Op de begane grond is circa 388 m² beschikbaar aan commerciële ruimte. Het derde gebouw bevat 47 appartementen en 35 parkeerplaatsen met op de begane grond 173 m² aan commerciële ruimte. Bij alle drie de gebouwen komt een collectieve fietsenberging op de begane grond.

De gebouwen 1 (Karakter) en 2 (Waterval) worden naar verwachting in het eerste kwartaal 2022 opgeleverd. Het derde gebouw (Harlekijn) wordt naar verwachting in het derde kwartaal 2022 opgeleverd.

Locatie

De appartementencomplexen worden gerealiseerd in de wijk Het Zand in het hart van Leidsche Rijn. De Utrechtse binnenstad ligt op slechts vijf minuten treinafstand terwijl de wijk zeer groen en gevarieerd is. In combinatie met alle ontwikkelingen op Leidsche Rijn wordt de wijk Het Zand een multifunctioneel, stedelijk woongebied met goede voorzieningen op het gebied van winkelen, recreatie, onderwijs en kleinschalige bedrijvigheid.

Ga voor meer (verhuur)informatie naar de website van het project ‘t Zand.

Delen:
Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...

Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...