Hoogste punt Cadenza Amersfoort bereikt

Op woensdag 17 juli j.l. hesen wethouder Menno Tigelaar en CIO Erwin Wessels het dak van de liftschacht van appartementen complex Cadenza omhoog. Zo werd het hoogste punt aangebracht en gevierd.

Cadenza is een stoer gebouw aan het Valleikanaal in de groene wijk Hogekwartier. Deze stadswijk is een unieke plek, doordat zowel de rust van de natuur als de levendigheid van het centrum van Amersfoort binnen handbereik is. Altera neemt hier 114 huurappartementen in de vrije sector af van Lithos Projectontwikkeling.

Het gasloze project wordt voorzien van een WKO-systeem en op het dak van woontoren Cadenza komen zonnepanelen. Ook zullen voorzieningen worden getroffen voor oplaadpunten voor auto’s. Deze groene maatregelen dragen bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Altera.

Het totale plan aan de Hogeweg, bestaat uit twee woontorens met totaal 184 appartementen, die worden gebouwd op een parkeergarage met 184 parkeerplaatsen. Op het dek tussen de woontorens wordt een daktuin aangelegd, die zal worden verbonden met de groene zone aan het Valleikanaal.

Delen:
Woningen

Altera start pilot met Smart Water Saving Hydraloop

Woningen

Altera Vastgoed sluit zich aan bij Startpunt Geldzaken voor haar woninghuurd...

Woningen

Altera geeft startsein voor bouw van 148 appartementen in Leidsche Rijn...