Woningen

Hoogste punt HEROES Amsterdam

Eind december 2017 heeft HSB Bouw uit Volendam het hoogste punt bereikt van het Altera project HEROES in Amsterdam. De bouwer behaalde volgens planning de bovenste verdieping in krap 9 maanden na de start bouw.

HEROES is een project dat is ontwikkeld door SYNCHROON een dochteronderneming van TBI Holdings en bestaat uit 151 appartementen – verdeeld over drie gebouwen -, een horecaruimte en een parkeergarage. De 65 koop appartementen zijn inmiddels verkocht. 86 appartementen zullen worden verhuurd door Altera Vastgoed. De huur appartementen variëren in grootte van 59 tot 107m2 en hebben 1 of 2 slaapkamers. De appartementen worden voornamelijk in het middensegment verhuurd en zijn uitgerust met een luxe keuken en sanitair. Elk appartement beschikt over een royaal zon georiënteerd balkon. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de parkeergarage.

Geïnteresseerden voor de huurwoningen worden uitgenodigd om zich in te schrijven via www.hureninheroes.nl.

Ook kunnen horeca ondernemers hier hun interesse kenbaar maken voor de beschikbare horecaruimte van circa 210m2. Deze ruimte ligt op de begane grond en grenst aan de Urban Sport Zone die op korte termijn door de gemeente wordt aangelegd. Voor de horeca zijn er een ruime mogelijkheid voor een terras op de zuidwestzijde. Begin 2018 selecteert Altera een horeca ondernemer.

De oplevering van het gehele complex is voorzien in Q1 2019.

Delen:
Woningen

Altera Vastgoed zet verdere verduurzaming voort in Udenh...

Woningen

Oplevering psychogeriatrisch zorgcomplex Robijnhof in...

Woningen

The Mayor is opgeleverd en volledig verhuurd