Hoogste punt HEROES Amsterdam

Eind december 2017 heeft HSB Bouw uit Volendam het hoogste punt bereikt van het Altera project HEROES in Amsterdam. De bouwer behaalde volgens planning de bovenste verdieping in krap 9 maanden na de start bouw.

HEROES is een project dat is ontwikkeld door SYNCHROON een dochteronderneming van TBI Holdings en bestaat uit 151 appartementen – verdeeld over drie gebouwen -, een horecaruimte en een parkeergarage. De 65 koop appartementen zijn inmiddels verkocht. 86 appartementen zullen worden verhuurd door Altera Vastgoed. De huur appartementen variëren in grootte van 59 tot 107m2 en hebben 1 of 2 slaapkamers. De appartementen worden voornamelijk in het middensegment verhuurd en zijn uitgerust met een luxe keuken en sanitair. Elk appartement beschikt over een royaal zon georiënteerd balkon. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de parkeergarage.

Geïnteresseerden voor de huurwoningen worden uitgenodigd om zich in te schrijven via www.hureninheroes.nl.

Ook kunnen horeca ondernemers hier hun interesse kenbaar maken voor de beschikbare horecaruimte van circa 210m2. Deze ruimte ligt op de begane grond en grenst aan de Urban Sport Zone die op korte termijn door de gemeente wordt aangelegd. Voor de horeca zijn er een ruime mogelijkheid voor een terras op de zuidwestzijde. Begin 2018 selecteert Altera een horeca ondernemer.

De oplevering van het gehele complex is voorzien in Q1 2019.

Delen:
Woningen

Altera Vastgoed koopt 30 rijwoningen in Antoniuskwartier Utrecht

Altera Vastgoed en BAM Woningbouw Utrecht hebben een koopovereenkomst getekend voor 30 nog te realiseren rijwoningen in het project Antoniuskwartier 2e fase...
Organisatie

Van der Bijl: vernieuwen met focus op klanten

Jaap van der Bijl (57) staat sinds 1 november 2016 aan het roer van Altera Vastgoed. Hij volgde René Hogenboom op die met pensioen is gegaan.
Woningen

Altera Vastgoed koopt 356 woningen in project De Groene Kaap, Rotterdam

Altera Vastgoed en Stebru Transformatie uit Nieuwerkerk a/d IJssel hebben een overeenkomst gesloten voor de afname van 356 woningen, 285 parkeerplaatsen en 3...