Ivo Groenhuizen benoemd tot Sectormanager Winkels

Per 1 september is de heer ir. Ivo Groenhuizen benoemd tot Sectormanager Winkels van Altera Vastgoed NV en zal in deze functie verder invulling geven aan de nieuw ingezette strategie.

De heer Groenhuizen isruim 7 jaar in dienst als Portefeuillemanager Winkels. In deze functie speelde hij de laatste jaren een belangrijke rol bij de totstandkoming van de nieuwe strategie gericht op “Food & Convenience”, alsmede bij de verslaglegging van het assetmanagement.

In zijn functie als Sectormanager Winkels zal de heer Groenhuizen zijn focus leggen op de verdere vormgeving en performance verbetering van de winkelportefeuille van Altera Vastgoed.

Wij hebben er veel vertrouwen in dat de heer Groenhuizen deze functie op een enthousiaste en professionele wijze gaat invullen en onze sector Winkels, samen met zijn collega’s de heer Ferdy Schenk, mevrouw Ellen de Vries-Siebring en de heer Joost Ankoné (per 1 september 2017), naar een nog hoger niveau kan ontwikkelen. Wij wensen hem hierbij veel succes en plezier toe.

Delen:
Nieuws

’t Groene Wold in Almere volledig verhuurd

Nieuws

Start of construction of 200 mid-market rental homes...

Woningen

Start bouw 200 middeldure huurwoningen Beneluxlaan in...