Woningen

Meergezinswoningen Kop van Laak in Den Haag opgeleverd

Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft van Pike Vastgoed / Ouwehand Bouw het project Kop van Laak aan de Waldorpstraat in Den Haag opgeleverd gekregen en verwelkomt haar bewoners.

Het totale project Kop van Laak bestaat uit 77 middenhuur appartementen, 17 parkeerplaatsen, een commerciële plint van 240 m², 19 extra bergingen, een gemeenschappelijke fietsenberging en een gemeenschappelijke ruimte. De vier commerciële ruimten in de plint vallen buiten de verwerving van Altera.

De 77 appartementen zijn verdeeld over 11 woonlagen en zijn gelegen op de 2e t/m 12e verdieping met 7 appartementen per laag. De appartementen zijn uitgevoerd als 2-kamer en 3-kamer appartement en beschikken over een buitenruimte die op het zuidoosten is georiënteerd. De betaalbare middenhuur appartementen zijn gerealiseerd voor starters in Den Haag en zijn bij oplevering volledig verhuurd.

Het project voldoet aan de gestelde duurzaamheidsvereisten en is volledig gasloos. Er is een collectief luchtwaterwarmtepompsysteem en de daken zijn voorzien van zonnepanelen ter dekking van het CVZ-verbruik. Daarnaast beschikt ieder appartement over een WTW installatie.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Ons strategie is gericht op een jonge, duurzame woningportefeuille van vrije sector huurwoningen in sterke woningmarkten waar wonen, winkelen en recreëren elkaar duurzaam versterken. Kop van Laak geeft met haar locatie, de duurzaamheidsaspecten en betaalbaarheid invulling aan de woonbehoefte voor starters. Hiermee past het project goed in onze strategie en portefeuille.”

MVGM Vastgoed Management verzorgt het beheer namens Altera.

Delen:
Woningen

Oplevering van Fase 1 De Zaanse Helden

Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...