Woningen

Meergezinswoningen Nesselande in Rotterdam opgeleverd

Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft van Newport Nesselande CV, een samenwerking van gebiedsontwikkelaar AM, Van Omme & De Groot en Lithos het project Kopenhagen in de wijk Nesselande in Rotterdam opgeleverd gekregen. Alle appartementen zijn bij oplevering verhuurd.

Project Kopenhagen telt in totaal 93 appartementen, 1.500 m² commerciële ruimte en 28 eengezinswoningen. Altera is eigenaar van 49 huurappartementen (inclusief parkeerplaatsen) en 49 externe bergingen in de woontoren gelegen aan de Zevenhuizerplas. De overige appartementen en de eengezinswoningen zijn in de markt verkocht.

De 49 appartementen variëren in omvang tussen 88 en 103 m². Alle appartementen zijn voorzien van energiezuinige vloerverwarming en een WTW systeem. Het complex is aangesloten op het stadsverwarming netwerk en is het gebouw voorzien van zonnepanelen voor duurzame opwekking van energie. Op de daken van de begane grond tussen de appartementengebouwen zijn duurzame tuinen aangelegd, die qua beplanting aansluiten op het aangrenzende natuurgebied.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Onze strategie is geografisch gericht op de Randstad en de aangrenzende gebieden gecombineerd met een goede woningdifferentiatie die aansluit op de duurzame woonbehoefte voor de verschillende huurdersgroepen. Met de toevoeging van het project Kopenhagen geven we verder invulling aan onze strategie en duurzaamheidsdoelstellingen.

 Vb&t Vastgoedmanagement verzorgt het beheer namens Altera Vastgoed.

Delen:
Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...

Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...