Woningen

Meergezinswoningen Zuiderduinen in Den Haag opgeleverd

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft van Niersman Bouw Haaglanden het project Zuiderduinen aan de Wijndaelerweg in Den Haag opgeleverd gekregen en verwelkomt haar bewoners.

Het totale project Zuiderduinen bestaat uit drie appartementengebouwen met in totaal 61 appartementen, een stallingsgarage met 66 parkeerplaatsen en op de begane grond een commerciële ruimte waar een kinderdagverblijf is gevestigd. Altera is eigenaar van één gebouw met 23 vrije sector huurappartementen.

De 23 appartementen variëren in omvang tussen 94 en 118 m². Alle appartementen zijn voorzien van een energiezuinige vloerverwarming en het complex is voorzien van zonnepanelen voor duurzame opwekking van energie. Op de daken van de begane grond tussen de appartementengebouwen zijn duurzame tuinen aangelegd, die qua beplanting aansluiten op het aangrenzende natuurgebied.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Onze strategie is geografische gericht op de Randstad en de aangrenzende gebieden gecombineerd met een goede woningdifferentiatie die aansluit op de duurzame woonbehoefte in de verschillende huurdersgroepen. Met de toevoeging van het project Zuiderduinen geven we verder invulling aan onze strategie en duurzaamheidsdoelstellingen.

 MVGM Vastgoed Management verzorgt het beheer namens Altera Vastgoed.

Delen:
Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...

Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...