Winkels

Nieuwe huurders winkelcentrum Sint Jorisplein in Amersfoort

Altera Vastgoed heeft meerdere langjarige huurovereenkomsten gesloten met retailers in winkelcentrum Sint Jorisplein in Amersfoort.

The Sting gaat per 1 juli de huidige winkel aan het Sint Jorisplein met de aangrenzende kelderunit van 900 m² uitbreiden. De nieuwe winkel krijgt een vloeroppervlak van 3.640 m2 verdeeld over 3 verdiepingen. Ook Kruidvat heeft de huurovereenkomst voor de winkel aan de Sint Jorisstraat langjarig verlengd.

Verder is er met twee vernieuwende horecaformules overeenstemming bereikt: Johnny’s burger en Cribs. Voor Johnny´s Burger is dit de 20ste vestiging in Nederland. Door deze vestiging aan de Stadsring krijgt het winkelcentrum een meer open karakter. Hippe koffiebar “Cribs” is geopend op de hoek Sint Jorisstraat / Stadsring. Dit heeft de zichtbaarheid van de entree aan de Stadsring verbeterd.

Het toevoegen van de horeca past binnen de strategie van Altera om het verblijf te verlengen. Om die reden zijn ook hoogwaardige (gratis) openbare toiletten gerealiseerd.

Met het verbeterde winkelaanbod en voorzieningenniveau heeft Sint Jorisplein een nog dominantere positie binnen de succesvolle binnenstad van Amersfoort.

Delen:
Winkels

Altera contracteert Action voor het Gouweplein in Waddinx...

Winkels

Altera contracteert P1 voor parkeerbeheer in Houten

Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...