Woningen

Oplevering 103 huurwoningen De Keizer in Amstelveen

Altera voegt deze maand 103 nieuwbouw vrije sector huurwoningen in het project De Keizer te Amstelveen toe aan haar portefeuille. Het woningfonds groeit daarmee naar 4.550 woningen

De Keizer is een door Altera geïnitieerd project en is gelegen op de hoek Startbaan/Van der Hooplaan in Amstelveen-Zuid. Voor het voormalige kantoorpand, dat oorspronkelijk onderdeel was van de kantorenportefeuille van Altera, is door bouwer De Nijs in samenwerking met Rijnboutt Architecten een sloop/nieuwbouwplan ontwikkeld. Hierbij is gebruik gemaakt van circulaire bouwtechnieken, bijvoorbeeld hergebruik van het beton.

De Keizer omvat 103 vrije sector huurappartementen met oppervlaktes variërend van 75-100 m2. Alle appartementen beschikken over tenminste drie kamers en royale buitenruimtes. Het gebouw is voorzien van zonnepanelen ten behoeve van het algemene elektraverbruik. Tevens zijn 16 appartementen op de bovenste 4 verdiepingen aangesloten op zonnepanelen ten behoeve van individueel elektraverbruik. Met deze en andere maatregelen versterkt Altera het groene en duurzame karakter van haar portefeuille.

In het gebouw wordt een serviceconcept uitgerold met digitale servicemanager en een huismeester op locatie (PlusJames). Tevens wordt via MyPup een centrale pakketbezorgingsvoorziening gerealiseerd. Met deze voorzieningen worden de woningen van optimaal woon- en gebruikscomfort voorzien.

Het project De Keizer is volledig verhuurd bij oplevering via het door Altera ontwikkelde online verhuursysteem, waarbij huurders gemakkelijk vanuit huis hun woning kunnen huren en contracten kunnen ondertekenen.

Delen:
Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...

Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...