Woningen

Oplevering appartementencomplex De Rede in Uithoorn

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (verder: Altera) kreeg afgelopen week het in het centrum van Uithoorn gelegen complex De Rede volledig verhuurd opgeleverd door Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. Daarnaast werden afgelopen week ook de sleutels aan de huurders uitgereikt.

De Rede

Het complex De Rede, gelegen op de dijk langs de Amstel, bestaat uit woningen, een havenkantoor en een bibliotheek. De oplevering aan Altera bestaat uit 28 appartementen en twee maisonnette woningen in het vrije huursegment, met een grootte van 90 tot 143m2. Het complex is gelegen tegenover de passantenhaven waar een groot deel van de woningen met balkons op uitkijken.

De locatie ligt binnen de stadsregio Amsterdam met een goede verbinding naar o.a. Amstelveen en Amsterdam. Door de geplande doortrekking van de Amstellijn zal een directe tramverbinding ontstaan met onder andere station Amsterdam Zuid (WTC).

Duurzaamheid

Een huurwoning in De Rede is duurzaam wonen, waar wooncomfort en energiezuinigheid hand in hand gaan. Het gebouw is gasloos en heeft een lage EPC. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een collectieve bodemwarmtebron en individuele warmtepomen die zorgen voor warm water, vloerverwarming en koeling. Tijdens de oplevering heeft onze partner Wellsius Energie alle bewoners persoonlijk het toegepaste verwarmingssysteem uitgelegd. Via AREA of PEOPLE zal na deze feestelijke dag het community gevoel versterkt worden.

Een aantal woningen is uitgerust in het luxe opleveringsniveau met stompe deuren tot plafondhoogte, hoge kwaliteit sanitair en keukenapparatuur. Aan de achterzijde is een afgesloten parkeerterrein voor de appartementen gesitueerd.

Erwin Wessels, CIO Altera: “De oplevering van deze woningen op de mooiste plek van Uithoorn is een goed voorbeeld van projecten die uitstekend in onze portefeuille passen. We verwachten dat onze huurders de goede ligging, het wooncomfort en de sociale functies in de nabijheid erg zullen waarderen. Daarnaast ziet Altera haar woningfonds opnieuw uitbreiden met een project dat direct positief bijdraagt aan de strikte duurzaamheidsdoelstellingen.”.

Over Van Wijnen
Van Wijnen (2.500 vakliefhebbers, 25 locaties) initieert, ontwikkelt, realiseert en beheert vastgoed in de domeinen wonen, zorgen, leren, werken en recreëren. Van Wijnen maakt zich hard voor betaalbare woningen voor heel Nederland. Voor vitale wijken waar iedereen zich thuis voelt. En voor een duurzaam bouwproces met oog voor de generaties na ons.

De verhuur van de woningen is verzorgd door Wooove BV en REBO Vastgoed Management verzorgt het property management namens Altera.

Feestelijke oplevering van De Rede
Complex De Rede gelegen aan de amstel in Uithoorn
Delen:
Woningen

Altera Vastgoed zet verdere verduurzaming voort in Udenh...

Woningen

Oplevering psychogeriatrisch zorgcomplex Robijnhof in...

Woningen

The Mayor is opgeleverd en volledig verhuurd