Woningen

Oplevering Nul-op-de-Meter-woningen tijdens Dutch Green Building week

Woensdag 25 september heeft Altera Vastgoed een evenement georganiseerd vanwege de oplevering van 26 nieuwe Nul-op-de-Meter-woningen (NOM) in Waalwijk.

De oplevering van de energiezuinige woningen vond plaats tijdens de negende editie van de Dutch Green Building Week. Jaarlijks wordt er tijdens deze week extra aandacht geschonken aan duurzaamheid in  de gebouwde omgeving.

Het project genaamd de Mercatorhof bestaat uit 26 gezinswoningen die slim gebruik maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. De woningen zijn de nieuwste toevoeging aan het Altera woningfonds en het vooruitstrevende project laat zien hoe belangrijk duurzaamheid voor de organisatie is.

Tijdens het evenement kregen bezoekers de mogelijkheid om de nieuwe NOM-woningen van binnen te bezichtigen om kennis te maken met de energiebesparende technieken. Wethouder Daandels van de gemeente Waalwijk sprak over het belang van duurzame woningen en het midden-huur segment voor Waalwijk. Tot slot is er een toost uitgebracht en zijn de huurders van harte gefeliciteerd met hun nieuwe woning.

Delen:
Geen categorie

Bouw Groene Kaap in Rotterdam vordert gestaag

Woningen

Altera verwelkomt Pensioenfonds Werk en (re)Integratie

Woningen

Gare Du Nord: 184 appartementen bovenop de Noord/Zuid Lijn