Woningen

Project Gare du Nord in Amsterdam Noord opgeleverd

Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft van AM en Heddes Bouw het project Gare du Nord in Amsterdam Noord opgeleverd gekregen.

De oplevering aan Altera bestaat uit 184 woningen, 106 parkeerplaatsen en een commerciële ruimte. Het aanbod is divers, van studio’s van 33m2 tot aan een 3-kamerwoning van 123m2 welke van alle gemakken is voorzien. Hiermee wordt er rekening gehouden met de behoefte van diverse doelgroepen met verschillende levensstijlen in verschillende levensfases wat bijdraagt aan de inclusiviteit van de stad.

Een huurwoning in Gare du Nord in Amsterdam Noord is duurzaam wonen: wooncomfort en energiezuinigheid gaan hand in hand. Alle appartementen hebben energiezuinige vloerverwarming, een eigentijdse functionele inrichting en ruime balkons. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energieopwekking ten dienste van de centrale voorzieningen.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Met de oplevering van Project Gare du Nord wordt verder invulling geven aan de enorme woonbehoefte in Amsterdam. Deze aankoop past goed in onze woningportefeuille die gericht is op toekomstbestendig, betaalbaar en duurzaam wonen voor iedere doelgroep.”

Gare du Nord is een grootschalige ontwikkeling in het centrumgebied van Amsterdam Noord (CAN). Naast de huurappartementen zijn er tevens twee hotels, studenteneenheden en koopwoningen gerealiseerd. Deze vallen buiten de werving van Altera. De gunstige ligging van Gare du Nord maakt dat de woningen gemakkelijk te bereiken zijn met zowel de Noord/Zuidlijn en daarnaast is de A10 binnen 800 meter bereikbaar.

Van ’t Hof Rijnland verzorgt het beheer namens Altera Vastgoed.

Impressie van Gare du Nord te Amsterdam Noord
Delen:
Woningen

Oplevering van Fase 1 De Zaanse Helden

Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...