Woningen

Tweede gebouw van project ’t Zand in Utrecht is opgeleverd

Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft van VABO Ontwikkeling B.V. het tweede gebouw (Karakter) van het project ’t Zand in Utrecht opgeleverd gekregen. Daarbij kregen afgelopen week de huurders hun sleutels overhandigd.

De oplevering van het gebouw Karakter is het tweede gebouw na Waterval wat opgeleverd is van het project ’t Zand aan Altera. Karakter bestaat uit  47 appartementen welke volledig verhuurd zijn.

De naam Karakter is vernoemd naar een boek van F. Bordewijk, tevens ook de naam van de zijstraat van het complex welke behoort tot de schrijvers en schilders buurt. De entreehal zal ook worden voorzien van een quote van Bordewijk.

Passend bij de vastgoedbeleggingsstrategie van Altera zijn alle appartementen gasloos, zijn  meerdere woningen en de algemene ruimten aangesloten op zonnepanelen en met een hogere dan wettelijk voorgeschreven EPC uitgevoerd. Er worden  aanvullende voorzieningen en faciliteiten aangeboden aan de bewoners waaronder elektrische deelauto’s van We Drive Solar.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Met de oplevering van het tweede gebouw van project ‘t Zand in Utrecht wordt er verder invulling gegeven aan de enorme behoefte van betaalbare woningen in de grote steden. Tezamen met de invulling van onze gestelde ESG-vereisten past dit project uitstekend in onze duurzame en jonge woningportefeuille. “

Locatie

Het appartementencomplex is onderdeel van de wijk Het Zand in het hart van Leidsche Rijn en is gelegen tegenover station Terwijde Utrecht en op loopafstand van winkelcentrum Terwijde. De Utrechtse binnenstad ligt op slechts vijf minuten treinafstand terwijl de wijk zeer groen en gevarieerd is. In combinatie met alle ontwikkelingen op Leidsche Rijn wordt de wijk Het Zand een multifunctioneel, stedelijk woongebied met goede voorzieningen op het gebied van winkelen, recreatie, onderwijs en kleinschalige bedrijvigheid.

REBO Vastgoed Management verzorgt het beheer namens Altera Vastgoed. De woningen zijn verhuurd door Wooove B.V.

Feestelijke oplevering aan de huurders
Tweede gebouw genaamd Karakter
Delen:
Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...

Woningen

Verduurzaamde jaren-tachtig-woningen opgeleverd aan...

Woningen

Altera Vastgoed zet verdere verduurzaming voort in Udenh...