Winkels

Update revitalisatie winkelcentrum Het Rond in Houten

De eerste winkels en de nieuwe entree van De Vershof in Houten zijn deze week geopend.

Aan de andere zijde van De Vershof wordt nog hard gewerkt, waarbij een centraal plein met zitjes en ruimte voor kookdemonstraties speerpunten zijn.

De vernieuwingen in De Vershof zijn onderdeel van de totale herontwikkeling van Het Rond. Zo start de Gemeente Houten deze week met de herinrichting van het plein. Meer groen en zitelementen zorgen samen met nieuwe horeca en terrassen voor een aantrekkelijk verblijfsklimaat. De puien van de winkels aan het plein zijn reeds naar voren getrokken en vernieuwd.

In het passagegebied zijn gratis openbare toiletten toegevoegd en een extra tapis roulant vanuit de parkeergarage gemaakt.  Daarnaast worden er verschillende ingrepen in het passagebouw gedaan, zoals het vernieuwen van de entreegebieden en het sfeervoller maken van het passagebied door het toevoegen van groen, sfeervolle verlichting en speelfaciliteiten. De planning is dat alle werkzaamheden medio 2018 gereed zijn.

Bekijk hier het videofragment over de opening van De Vershof.

Delen:
Winkels

Altera Vastgoed contracteert Sostrene Grene

Altera Vastgoed N.V. heeft de Deense formule Sostrene Grene toegevoegd aan haar huurdersbestand met ca. 685m² BVO aan de Ginnekenstraat 117 te Breda.
Woningen

Altera Vastgoed koopt 40 appartementen en supermarkt in Zeist

Altera Vastgoed en ERA Contour hebben een koopovereenkomst gesloten voor de afname van 40 appartementen, een bijbehorende parkeergarage en een supermarkt in...
Organisatie

Ivo Groenhuizen benoemd tot Sectormanager Winkels

Per 1 september is de heer ir. Ivo Groenhuizen benoemd tot Sectormanager Winkels van Altera Vastgoed NV en zal in deze functie verder invulling geven aan de...