Winkels

Update revitalisatie winkelcentrum Het Rond in Houten

De eerste winkels en de nieuwe entree van De Vershof in Houten zijn deze week geopend.

Aan de andere zijde van De Vershof wordt nog hard gewerkt, waarbij een centraal plein met zitjes en ruimte voor kookdemonstraties speerpunten zijn.

De vernieuwingen in De Vershof zijn onderdeel van de totale herontwikkeling van Het Rond. Zo start de Gemeente Houten deze week met de herinrichting van het plein. Meer groen en zitelementen zorgen samen met nieuwe horeca en terrassen voor een aantrekkelijk verblijfsklimaat. De puien van de winkels aan het plein zijn reeds naar voren getrokken en vernieuwd.

In het passagegebied zijn gratis openbare toiletten toegevoegd en een extra tapis roulant vanuit de parkeergarage gemaakt.  Daarnaast worden er verschillende ingrepen in het passagebouw gedaan, zoals het vernieuwen van de entreegebieden en het sfeervoller maken van het passagebied door het toevoegen van groen, sfeervolle verlichting en speelfaciliteiten. De planning is dat alle werkzaamheden medio 2018 gereed zijn.

Bekijk hier het videofragment over de opening van De Vershof.

Delen:
Winkels

Nieuwe huurders winkelcentrum Sint Jorisplein in Amersfoort

Altera Vastgoed heeft meerdere langjarige huurovereenkomsten gesloten met retailers in winkelcentrum Sint Jorisplein in Amersfoort.
Organisatie

Ivo Groenhuizen benoemd tot Sectormanager Winkels

Per 1 september is de heer ir. Ivo Groenhuizen benoemd tot Sectormanager Winkels van Altera Vastgoed NV en zal in deze functie verder invulling geven aan de...
Winkels

Brasserie ‘t Zusje naar Boreelkazerne

Altera Vastgoed heeft Brasserie ’t Zusje gecontracteerd voor de monumentale Boreelkazerne, onderdeel van winkelcentrum De Boreel in Deventer.