Winkels

Verhage breidt uit in wijkwinkelcentrum Bieshof in Dordrecht

Altera Vastgoed (verder: Altera) breidt het door Verhage gehuurde paviljoen aan het Van Eesterenplein uit in het wijkwinkelcentrum Bieshof te Dordrecht.

Voor het versterken van het horeca aanbod in Bieshof is samen met Verhage bekeken hoe het bestaande paviljoen kon worden uitgebreid en vernieuwd conform het nieuwste concept van Verhage. Het restaurant wordt uitgebreid naar 232 m² en het huurcontract is langjarig verlengd. De bouw is van start gegaan en zal naar verwachting in december 2021 zijn afgerond.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Uit deze uitbreiding spreekt veel vertrouwen naar de toekomst toe vanuit de ondernemer, welke wij delen. Met een compleet dagelijkse aanbod in food en non-food alsmede horeca en dienstverlening is Bieshof toekomstbestendig en zijn we aan het kijken naar verdere versterking en optimalisering van het centrum.”

Over Bieshof

Wijkwinkelcentrum Bieshof is hét dagelijkse boodschappencentrum van de wijk Stadspolders. Het is een sterk wijkwinkelcentrum (circa 9.420 m² BVO / 33 winkels) met een compleet dagelijks aanbod aan food & convenience en een goede verhouding tussen lokale ondernemers en het grootwinkelbedrijf, zoals Albert Heijn, Plus en Kruidvat.

Paviljoen bij wijkwinkelcentrum Bieshof
Paviljoen bij wijkwinkelcentrum Bieshof

 

Over Verhage

Verhage is een keten bestaande uit 42 vestigingen. Ruim 50 jaar geleden begonnen als snackbar op Rotterdam-Zuid, maar tegenwoordig een volwaardig fastservice restaurant voor alle eetmomenten op de dag.

“Wij willen ons als merk steeds nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid, zodat jong en oud voor ontbijt, lunch, diner, afhalen én bezorgen bij ons aan het juiste adres is en blijft.”, aldus Wesley Fok, Directeur Verhage Horeca Groep. “Met de verbouwing van de Verhage vestiging in Dordrecht zetten we wederom een stap in de juiste richting. We zijn trots dat we dergelijke projecten met ontwikkelaars en verhuurders kunnen uitvoeren.”

Eerder dit jaar verbeterde en verduurzaamde Altera het winkelcentrum nog samen met de gemeente het openbaar gebied door onder meer het toevoegen van extra groen, alsmede door een kinderspeelplek toe te voegen.

Delen:
Winkels

Altera contracteert Action voor het Gouweplein in Waddinx...

Winkels

Altera contracteert P1 voor parkeerbeheer in Houten

Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...