Woningen

Verwerving 30 eengezinswoningen in Uithoorn

Altera heeft met Van Wijnen Projectontwikkeling West BV overeenstemming bereikt over de verwerving van 30 nieuwbouw eengezinswoningen in Legmeer West te Uithoorn. De 30 huurwoningen maken onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling “Aangenaam Legmeer” van in totaal 173 woningen. De woningen zullen in de aankomende 20 jaar in het middensegment worden verhuurd.

De locatie is heel aantrekkelijk binnen de stadsregio Amsterdam met goede verbindingen. Door de geplande doortrekking van de Amstellijn zal een directe tramverbinding ontstaan tussen de locatie en Station Zuid/WTC.

De riante woningen variëren in omvang tussen 130 en 140 m2, zijn uiteraard gasloos en hebben een hoog afwerkingsniveau. De toevoeging van deze belegging past daarmee uitstekend in de strategie van het snel groeiende woningfonds van Altera.

Het project is ontwikkeld en wordt gebouwd door Van Wijnen Projectontwikkeling West BV. De bouw van Fase 1 in afgelopen december gestart en de oplevering volgt naar verwachting in oktober 2019. Fase 2 en 3 starten naar verwachting medio 2019 en eind 2019 waardoor het gehele project eind 2020 gereed kan zijn.

Delen:
Woningen

Tweede gebouw The Mayor in Amstelveen opgeleverd

Woningen

Altera verwerft Bibliotheek van wooncomplex De Rede te...

Winkels

Altera en MN verkopen winkelcentrum met woningen in...