Woningen

Viering hoogste punt bouw De Vroon in Den Haag

Afgelopen week was de viering rondom het bereik van het hoogste punt op het project De Vroon. Dit ging gepaard met een festiviteit in de vorm van een kleine bijeenkomst georganiseerd door Van Wijnen. De Vroon omvat 36 appartementen, 33 parkeerplaatsen en circa 235 m² aan collectieve ruimten waarin een uniek woonconcept wordt uitgedragen. De Vroon is gelegen aan de rand van de nieuwe wijk Vroondaal in het zuidwesten van Den Haag.

Fit- en Vitaalconcept

De Vroon kent een vernieuwend woonconcept met zorg en services dichtbij waardoor het voor bewoners mogelijk is om fit en vitaal ouder te worden. Het Fit- en Vitaalconcept is mede tot stand gekomen door het initiatief van Centrum Groepswonen, Bergunlimited, Stadkwadraat en Vanschagen Architecten. Zij hebben het Fit- en Vitaal concept ontwikkeld en zijn voor de verdere vastgoedontwikkeling en bouw met Van Wijnen en Altera een samenwerking aangegaan.

De appartementen van De Vroon, variëren in omvang van 63 tot 123 m² en hebben zicht op de gezamenlijke patiotuin die de parkeerlaag afdekt. Het gasloze project voldoet met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van ≤ 0,0 aan de hoge eisen op het gebied van duurzaamheid.

Erwin Wessels, CIO Altera: :”De sterke locatie, de duurzaamheidaspecten en het Fit- en Vitaal concept van het project passen goed in onze woningportefeuille. De nieuwe huisvesting wordt gerealiseerd passende bij de woonvraag voor nu en voor de toekomst voor de doelgroep 55-plus.

Over Van Wijnen
Van Wijnen (2.500 vakliefhebbers, 25 locaties) initieert, ontwikkelt, realiseert en beheert vastgoed in de domeinen wonen, zorgen, leren, werken en recreëren. Van Wijnen maakt zich hard voor betaalbare woningen voor heel Nederland. Voor vitale wijken waar iedereen zich thuis voelt. En voor een duurzaam bouwproces met oog voor de generaties na ons.

MVGM verzorgt het verhuur namens Altera Vastgoed. Van ‘t Hof Rijnland verzorgt het vastgoedmanagement namens Altera Vastgoed.

Delen:
Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...

Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...