Xenos en Shoeby naar Het Rond in Houten

Altera heeft Xenos gecontracteerd voor een winkelruimte van ruim 500m²  voor het overdekte gedeelte van Het Rond in Houten en zal begin maart haar winkel openen.

Rond die tijd zal ook Shoeby haar deuren openen in het passagegebied. Al eerder dit jaar openden hier lokale modewinkels “Mies” en “GoedenCo”, die beide hoogwaardige merken aanbieden.

Daarnaast zal een lokale gastrobar genaamd “Boca Bar & Kitchen” begin maart haar deuren openen aan het plein. Dit pas binnen de visie om het plein op Het Rond gezelliger te maken met meer groen, terrassen en evenementen.

Momenteel wordt Het Rond grondig verbouwd, waarbij modernisering, markante entrees en een betere routing centraal staan. Zo is er in het passagegebied een extra toegang met een tapis roulant vanuit de parkeergarage gerealiseerd en zijn gratis openbare toiletten gemaakt. Belangrijk onderdeel van de verbouwing is het compleet vernieuwen van het Vershof wat een echte trekker binnen Het Rond is. Centraal binnen het Vershof wordt samen met de versondernemers een verblijfsplek gecreëerd waar ruimte is voor workshops, (kook-) demonstraties en proeverijen. Dit past in Altera’s strategie om food en convenience te faciliteren in winkelgebieden met een sterk aanbod en een prettigere verblijfservaring. De renovatie van Het Rond is naar verwachting medio 2018 volledig afgerond.

Bij het tot stand komen van de transactie met Shoeby heeft Univast huurder begeleid en Cushman & Wakefield Altera geadviseerd.

Delen:
Winkels

Nieuwe winkel van HEMA geopend in Het Rond in Houten

Winkels

Altera verlengt overeenkomst met Q-Park op Sint Jorisplei...

Winkels

Altera en MN verkopen winkelcentrum met woningen in...